در آموزش فیزیک در دوره های متوسطه ( دوره متوسطه به معنای سه سال راهنمایی و سه سال دبیرستان در نظام جدید آموزشی ! ) مخصوصا سه سال پایانی دبیرستان، بسیار قابل اهمیت است که دانش آموزان با علم خالص (Pure science) آشنایی پیدا کنند و به عنوان مثال وقتی اغلب دانش آموزان لفظ فیزیک را می شنوند به سرعت به یاد روابط غیر قابل فهم سینماتیکی یا قوانین صعب الاجرای (!) نیوتون در مسائل استاتیکی یا دینامیکی می افتند و با قیافه ای در هم فشرده به سرعت از موضوعاتی که به فیزیک مربوط می شود کناره گیری می کنند. پس چنین مسئله ای ، مسئله ای قابل تامل است و باید زمان بسیاری را خرج کرد تا به دانش آموزان و علاقه مندان مبتدی منبعی مطمئن و به دور از روابط و مسائل پیچیده ارائه کرد.
Paul G. Hewitt توانست با ارائه دادن کتابی عاری از فرمول های سخت و دشوار ریاضی در فیزیک ، علاقه مندان ، دانش آموزان و نوآموزان فیزیکی را با فیزیک مفهومی آشنا کند. او توانست با ارائه کتاب فیزیک مفهومی (conceptual physics) دستاورد بزرگی در آموزش فیزیک ایجاد کند و طبق آمار های وزارت آموزش و پرورش ایالات متحده ، این کتاب با اختلاف زیادی توانسته نظر دانش آموزان دبیرستانی را به خود جلب کند. این کتاب در حال حاضر بهترین مرجع برای فیزیک برای دانش آموزان دبیرستانی ایالات متحده شناخته شده است.
توصیه می شود پیش از مراجعه به هر کتاب برای آشنایی با فیزیک حتما سری به این کتاب بزنید!
برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر به سایت ویکی پدیا مراجعه نمایید!
پی نوشت : برای دانلود کردن فایل PDF این کتاب ارزشمند با مراجعه به سایت (gen.lib.rus.ec )و سرچ کردن نام کتاب به آسانی لینک دانلود در اختیار شما قرار خواهد گرفت!
سلام خسته نباشید
بابت رونمایی سایت تبریک میگم امیدوارسایتتون پر بازدید بشه و تو رشتتون موفق بشید
ولی بازم جای کار داره
راستی “سیتپور” معنی خاصی داره؟ از جایی گرفته شده ؟
و اینکه این کتاب ترجمه شده ؟
سلام
ورود شما را به وبگاه سیتپور خوش آمد میگوییم واز حضور شما صمیمانه سپاس گزایم.
واژه ی سیتپور در حقیقت بر گرفته شده از جمله زیر میباشد.
Sitpor: Science is the poetry of reality
به احتمال زیاد با گشت و گذار در بازار میتوانید این کتاب را با ترجمه ی فارسی بیابید.
پیروز باشید و سربلند!